Dalaman Asansör Montajı Dalaman Asansör Firmaları Asansör Sistemleri Yürüyen Merdiven

Se-Ka Asansör son teknoloji ve çevreye duyarlı asansör ve yürüyen merdiven ürünleri ile kaliteli, güvenli ve çevreye duyarlı sistemler sunmaktadır. Se-Ka Asansör olarak Dalaman il ve ilçelerinin yanı sıra Ege bölgesi il ve ilçelerine asansör hizmeti sunmaktadır. Se-Ka Asansör, bünyesinde bulundurduğu son model asansörleri ile her türlü ev, iş yeri vb. ihtiyaçlar için sorunsuz kurulum ve satış desteği verebilmektedir.

Se-Ka Asansör olarak insan asansörleri, yük asansörleri, platformlar, yürüyen bant ve servis asansörlerini müşteri memnuniyetini baz alarak gerekli özeni gösteren bir firmayız. Yapılan işlemleri kaliteli, şık tasarımlarımızla itinalı bir şekilde birleştiriyor ve montaj sürecinden geçirerek müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Verimli ve iyi hizmet sunmayı hedef bilen firmamız uygun ekipmanları uygun yerlere entegre etmeyi amaçlamaktadır.

Kadromuzda bulunan tüm elemanlarımız tecrübeli, eğitimli, saygılı ve işini iyi bilen yetkinlikte kişilerdir. Asansör Sistemleri ve Yürüyen Merdiven ile canlı veya eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşıyabilmekteyiz. Hızlı ve sorunsuz teslimat imkânı sunar.

Se-Ka Asansör olarak, müşterilerimizin yoğunluktan ötürü mağduriyet yaşamaması adına en az 1 hafta öncesinden iletişim yolu ile randevu almaları gerektiğini hatırlatırız.

Adres: Taşyaka mahallesi Baha Şıkman Caddesi no:133 Fethiye-Muğla

İletişim: 0535 060 89 13

dalaman asansör firması ,dalaman asansör bakım onarım, dalaman asansör ,dalaman asansör montajı

Yorum bırak

Mesajlaşmayı başlat
Destek Hattı
Merhabalar. Nasıl yardımcı olabiliriz?